Skip to content Skip to footer

У Міносвіти повідомили важливу новину для абітурієнтів щодо подачі документів

Міністерство освіти і науки змінило умови подачі документів для деяких абітурієнтів.

Відтепер вступники, які з технічних причин не можуть зареєструвати власні електронні кабінети, можуть подавати документи до вищих навчальних закладів у паперовій формі, повідомляється на сайті відомства.

“Так, з 15 липня 2017 року абітурієнти можуть подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії ВНЗ буде перевірена неможливість створення електронного кабінету”, – зазначили у повідомленні.

У міністерстві наголосили, що пішли на такі кроки, аби документи встигли подати ті вступники, які вже наразі мають проходити творчі конкурси.

Адже через запровадження нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників наразі трапляються окремі випадки відмови в реєстрації електронних кабінетів, пов’язані з розбіжностями в реєстраційних даних,
– пояснили в Міносвіти.

Разом з тим, подати заяви у паперовому вигляді можуть тільки ті абітурієнти, які не можуть створити електронний кабінет.

До слова, у перший день вступної кампанії, 12 липня, абітурієнти масово кинулися подавати документи до вишів через свої електронні кабінети. У першу годину роботи систему навантажили понад 15 тисяч потенційних студентів. Як наслідок – вона не витримала і дала збій.

Leave a comment

0/5