Skip to content Skip to footer

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»

Хочеш змінити своє життя у громаді на краще? Навчитись планувати і впроваджувати цікаві проекти? Приєднатися до команди активних, позитивних і драйвових молодих лідерів? Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) запрошує ініціативну молодь 16-25 років, що має активну суспільну позицію та зацікавлена і готова змінювати свої громади на краще, взяти участь у молодіжних форумах «DOBRE ДІЙ». 

Молоді люди мають безліч ідей та енергії, але не завжди є залученими до процесу прийняття рішень на місцях. Ми хочемо допомогти змінити цю ситуацію та розширити можливості молоді, особливо в процесах реформ та розвитку громад. Це чудова можливість знайти нових друзів, з якими можна змінити свої громади на краще, розділити свої ідеї та мрії, та втілити їх у життя.  А ще – хороша нагода вибудувати навички командної роботи та отримати практичні інструменти для зростання  власного лідерського потенціалу.

На форумі на тебе чекають два насичених дні:

  • презентації кращих практик роботи з молоддю та молодіжних проектів;
  • інтенсивне навчання, майстерню проектного менеджменту;
  • методи реалізації власних ідей – як перейти від ідеї до дії;
  • лайфхаки побудови команди – залучення аудиторії та основи комунікації;
  • симуляційні ігри.

Форуми будуть проведені:

– у м. Івано-Франківськ – для ОТГ з Івано-Франківської області; 16-17 травня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 28 квітня.
– у м. Тернопіль для молоді з ОТГ з Тернопільської області; 9-10 червня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 20 травня.
– у м. Миколаїв для ОТГ з Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей; 9-10 червня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 20 травня.
– у м. Дніпро для ОТГ з Дніпропетровської та Харківської областей; 9-10 червня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 20 травня.

Ми шукаємо саме вас, якщо ви маєте цікаві ідеї і готові впроваджувати їх у своїх ОТГ. Приєднуйтесь! Буде цікаво і весело.

Заповнити заявку на форум можна ТУТ

Умови і правила.  До участі у конкурсі запрошуємо молодих людей від 16 до 25 років, які проживають на території ОТГ, що беруть участь у програмі DOBRE.  Відбір учасників – на конкурсній основі. Щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, заповніть аплікаційну форму онлайн (див.вище), або  надішліть паперові версії на адресу:  м. Київ, вул. Ділова, 5-Б, офіс 501, 03150, програма DOBRE. Для паперових версій датою заповнення та відправки заявки вважається дата поштового штемпелю. Надсилаючи заявку, заявник погоджується з умовами участі у проекті. Неповні та невчасно подані заявки розглянуті не будуть.

Групи учасників будуть визначені організаторами на підставі інформації, отриманої з заявок, з метою забезпечення рівного регіонального представництва та надання можливості учасникам налагодити контакти з молоддю з ОТГ з інших областей. Програма DOBRE забезпечує проживання та харчування учасників під час форуму, та відшкодовує вартість проїзду за наданими залізничними / автобусними квитками.

По поверненню до своїх ОТГ, учасники матимуть змогу втілити власні ідеї у повноцінні молодіжні проекти та заручитися підтримкою громади.

Бажаємо успіху та чекаємо на заявки.

Довідка

«Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – п’ятирічна програма вартістю 50 мільйонів доларів США, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Leave a comment

0/5