Skip to content Skip to footer

Отримай книгу від ISIC Ukraine!

#books #ISIC #uaISIC #книги #розвиток

Отримай книгу від ISIC Ukraine!
Разом з ISIC змінюємо світ на краще

Сьогодні ми розігруємо такі книги:

– Бути щасливіше. Сьогодні. Зараз. Завжди. – Тал Бен-Шахар

Рецепт вашого щастя всередині книжки! Тал Бен-Шахар вже понад 10 років вивчає та викладає тему щастя. Його курс відвідують щорічно понад 10000 студентів! Саме вони стали першими читачами та критиками книжки.

– Від нуля до одиниці! Нотатки про стартапи, або як створити майбутнє – Блейк Мастерс і Пітер Тіль

Книжка являє собою передусім курс лекцій Пітера Тіля Computer Science 183: Startup, який він прочитав у 2012 році студентам Стенфордського університету. Обговорення ідей і досвіду викладача як успішного підприємця та інвестора вийшло за межі університетського кампусу на сторінки видання The New York Times. Блейк Мастерс, один із найнаполегливіших слухачів курсу, упорядкував нотатки з лекцій та розмістив їх онлайн, текст став сенсацією в Інтернеті. Зовсім згодом Пітер Тіль вирішив видати напрацювання окремою книжкою, і Блейк Мастерс став її упорядником. У 2014 році видання очолило рейтинги The New York Times, здобувши визнання ділових кіл і масової аудиторії.


– Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності – Плохій Сергій Миколайович

Степами Давньої Скіфії, битими чумацькими шляхами, темними стежками Холодного Яру, палаючими фронтами війн, мирними нивами тяглися й переривалися тернисті шляхи народів, що мешкали на території сучасної України. У цьому вирі подій виникали князівства, руйнувалися союзи, спалахували війни — історія українських земель упродовж двох з половиною тисячоліть зазнала багато трагічного й героїчного. Перегорніть сторінку й торкніться знайомого з дитинства та невідомого до останніх часів. Оповідь охоплює широкий період історії України — від її зародка до найновіших часів, коли перед українцями постав доленосний вибір. Щоб зрозуміти тенденції, які лежать в основі поточних подій в Україні, та їхній вплив на світ, потрібно зрозуміти їхні витоки. Саме це і є головним задумом авторитетної новаторської книжки, написаної з надією, що історія допоможе зрозуміти сучасність і в такий спосіб вплинути на майбутнє.

Розіграш відбувається на офіційній сторінці ISIC Ukraine у Facebook

Результати оголосимо наприкінці грудня

Leave a comment

0/5