Skip to content Skip to footer

Здійсни стрибок у креативну спільноту з Power of Young!

Publicis Groupe Ukraine запрошує молодих креаторів взяти участь у Power of Young 

Твій проект – Творчий? Унікальний? Технологічний? Це можна назвати сучасною формою комунікації? Тоді він для Power of Young! Мерщій заповнюй заявку на: http://PYevent.com.ua/. Тепер у тебе немає жодних відмазок та виправдань приховувати свою креативність. 

З Power of Young  ти матимеш шанс знайти однодумців та пройти стажування у в одній із креативних агенцій Publicis Groupe Ukraine – Leo Burnett, Publicis або Saatchi & Saatchi. Це та сама можливість увірватися у креативну спільноту та попрацювати у великій міжнародній компанії! 

Взяти участь у Power of Young може будь-який цікавий експериментальний проект зі свіжим поглядом на комунікацію, який доносить певний меседж та підпадає під одну або кілька визначених категорій: CONCEPTUAL COMMUNICATION (оповідання та сучасна поезія, проект), VISUAL COMMUNICATION (постер, графічний дизайн), MUSIC AND SOUND COMMUNICATION (музичний твір, звуковий дизайн) та VIDEO AND MOTION COMMUNICATION (короткометражка, анімація). Це може бути  додаток, веб-сайт, івент, кросмедійна платформа, текстовий твір, ілюстрація, постер, гіфка, логотип, музичний трек, короткометражний чи анімаційний фільм тощо. Детальніше про кожну з категорій читай на сайті.

Заявки можна надсилати до 15 листопада на сайті Power of Young http://PYevent.com.ua/

Слідкуй за новинами Power of Young на сторінці у FB.

Медійну підтримку заходу здійснює агенція Spark Foundry, що також входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine.

Про Publicis Groupe – The Power of One

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] – світовий лідер у маркетингу, комунікаціях і діджитал-трансформації, основаних на алхімії креативу й технологій. Завдяки модульній організації, Publicis Groupe надає своїм клієнтам зручний доступ до своїх інструментів і експертизи. Структура Publicis Groupe складається з 4 центрів рішень (Solution Hubs): Publicis Communications (Publicis Worldwide, Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, BBH, Marcel, Fallon, MSL, Prodigious), Publicis Media (Starcom, Zenith, Spark Foundry, Blue 449, Performics, Digitas), Publicis.Sapient (SapientRazorfish і Sapient Consulting) і Publicis Health. В офісах групи, які відкриті у більше, ніж 100 країн, працює більше 80,000 спеціалістів. 

www.publicisgroupe.com|Twitter:@PublicisGroupe

LinkedIn: Publicis Groupe | http://www.youtube.com/user/PublicisGroupe | Viva la Difference!